Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MTTT hírarchívuma


Hírkategória: Összes hírkategória
  • Figyelem!

    A megtekinteni kívánt tartalom inaktív.

    Meghívó az MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 2017. novemberi 369. Tudományos Kollokviumára
    2017.11.03. - MTTT - Hírkategória: Általános

    Időpont: 2017. november 24., péntek, 9.30 órakor
    Helyszín: MTA Irodaház (1051 Budapest Nádor u. 7.) fsz. 29. sz. terem

    Elnök: Balla Csaba

    9.30-10.00
    Lugasi Andrea, Gundel János, Sándor Dénes, Hidvégi Hedvig
    Hagyományos és modern konyhatechnológiai eljárások és eszközök a vendéglátásban

    10.00-10.30
    Friedrich László, Jónás Gábor, Csehi Barbara, Tóth Adrienn
    A nagy hidrosztatikus nyomáskezelés élelmiszer-biztonsági és technológiai vonatkozásai

    10.30-11.00
    Cserhalmi Zsuzsanna, Szalóki-Dorkó Lilla
    A PEF technológia helye és szerepe az élelmiszeriparban

    11.00-11.30
    SZÜNET

    11.30-11.50
    Tömösközi Sándor, Bucsella Blanka, Bagdi Attila, Langó Bernadett, Török Kitti, Németh Renáta, Bugyi Zsuzsanna
    A gabonafeldolgozás fejlesztésének lehetőségei

    11.50-12.10
    Kovács Zoltán, Erdős Balázs, Maarten Grachten, Juraj Števek, Miroslav Fikar, Peter Czermak
    Galakto- és frukto-oligoszacharidok gyártása és gyártásközi ellenőrzése

Vissza a hírekhez

Vándorgyűlés Szeged, 2022. október 20-22.  
PhD konferencia 2023
PhD konferencia 2023