Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Dokumentum címe

Típus

Publikálva

Publikus dokumentumok

Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlése - Jelentkezési lap (DOC)doc2024.02.07.
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlése - Jelentkezési lap (PDF)pdf2024.02.07.
2024. ÉVI MAGYAR ORVOS-EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGTALÁLKOZÓpdf2024.01.31.
A TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI KUTATÁSOK XI. PHD KONFERENCIApdf2023.12.11.
NUTRITION RESEARCH XI. PhD CONFERENCEpdf2023.12.11.
Vándorgyűlés Győr - Programfüzet és összefoglalókpdf2023.11.24.
Magyar Orvostudomány Napok 2023 - Program I. nappdf2023.10.09.
Magyar Orvostudomány Napok 2023 - Program II. nappdf2023.10.09.
MTTT XLIV. Vándorgyűlésének végleges program - hirdetésekkel (2023)pdf2023.09.28.
MTTT XLIV. Vándorgyűlésének végleges programja (2023)pdf2023.09.01.
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlése - Jelentkezési lap (DOC)doc2023.06.14.
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlése - Jelentkezési lap (PDF)pdf2023.06.14.
XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalóipdf2023.05.11.
XI. PhD konferencia rövid összefoglalója és a díjazottakpdf2023.05.11.
Brief presentation of the XI. PhD Conference and awardspdf2023.05.11.
XI. PhD konferencia 2023 - Programpdf2023.05.02.
XI. PhD konferencia 2023 - Jelentkezési lappdf2023.02.09.
XI. PhD konferencia 2023 - Registrationpdf2023.02.09.
XI. PhD konferencia 2023 - Meghívópdf2023.02.08.
XI. PhD konferencia 2023 - Meghívó (angol)pdf2023.02.08.
Tisza Boglárka Bernadett - A DÉLI GYÜMÖLCSÖK ÉS A KERESKEDELMI FORGALOMBAN KAPHATÓ LEVEK BIOAKTÍV VEGYÜLETEINEK ANALÍZISEpdf2023.02.01.
Tóth Dávid - Táplálkozástudomány és élelmiszerbiztonságpdf2023.02.01.
Dr. Vidács Anita - ROVAROK, MINT ÉLELMISZER ÖSSZETEVŐKpdf2023.01.30.
SIMONOVÁ ERIKA - Dietetikai edukáció lehetőségei (nemcsak!) a COVID-19 járvány idejénpdf2023.01.30.
Sepler Zsuzsa - Vitamin-és vasellátottság 60 év felettieknél a Biomarker2019 vizsgálat eredményei alapjánpdf2023.01.30.
Sarkadi Nagy Eszter - SÓ-ÉS KÁLIUMBEVITEL BECSLÉSE 60 ÉV FELETTIEKNÉL A BIOMARKER2019 VIZSGÁLAT EREDMÉNYEIALAPJÁNpdf2023.01.30.
Répás Zoltán - A DEUTÉRIUM TARTALOM JELENTŐSÉGE A TÁPLÁLKOZÁSBANpdf2023.01.30.
Nagy Vivien - Csokoládé a sör szerelmeseinek: a sör melléktermékeinek újra felhasználása az édesiparbanpdf2023.01.30.
Juhászné Szentmiklóssy Marietta Klaudia - ROZS ÉS ZAB FAJTÁK ÉS KÍSÉRLETI SÜTŐIPARI TERMÉKEK ÉLELMI ROST ÉS RÖVIDLÁNCÚ SZÉNHIDRÁT (BELEÉRTVE FODMAP) ÖSSZETÉTELÉNEK JELLEMZÉSEpdf2023.01.30.
Jaksics Edina - ROZSFAJTÁK ÉS ÚJ MALOMIPARI FRAKCIÓIK ÖSSZETÉTELI ÉS TECHNOLÓGIAI TULAJDONSÁGAINAK JELLEMZÉSEpdf2023.01.30.
HENTER IZABELLA - Önszűrés és prevenció online lehetőségepdf2023.01.30.
Boros Henrietta Mónika - Az élelmiszeriparban alkalmazott meggyőzés művészetének vizsgálata neuromarketingeszközökkel: Szisztematikus irodalmi áttekintéspdf2023.01.30.
Dr. Greiner Erika - A gyermek közétkeztetés múltjapdf2023.01.30.
Hajdú Péter - Sous vide technológia hatása a Shiitake gombárapdf2023.01.30.
Berencsi Alexa - AZ ÜDÍTŐITAL PROMÓCIÓK VIZSGÁLATApdf2023.01.30.
Dr. Budán Ferenc Ph.D - Kurkuminoidok lehetséges antiepileptikus hatásaipdf2023.01.30.
Dr. Beke Szilvia - Gyermekkori elhízás szülők oldalárólpdf2023.01.30.
Csölle Ildikó - A szív-és érrendszeri betegek egészségértése és a dietetikai tanácsadás vizsgálatapdf2023.01.30.
Majd Elayan - The Effect of Adding Powdered Whey Protein on Liquid Whole Egg Propertiespdf2023.01.30.
Erdélyi Alíz - „DIETETIKAISZAKMAI MINIMUMFELTÉTELEK -MI VÁLTOZOTT 5-6 ÉV ALATT?”pdf2023.01.30.
Csajbókné Dr. Csobod Éva - A tápszerkonyha szerepe a közétkeztetésbenpdf2023.01.30.
AFSHIN ZAND - The role of artificial and natural origin food dye in altering gene expression patterns of DNMTs and HDACs in vitro.pdf2023.01.27.
Bakacs Márta - ÉLELMISZERFOGYASZTÁSÉS EGÉSZSÉGMUTATÓK ÖSSZEFÜGGÉSEI MAGYARORSZÁGONpdf2023.01.27.
Bárány Beatrix - A
nőgyógyászati daganatos betegek tápláltsági állapotának,
tápanyag beviteli értékeinek és élelmiszer fogyasztási
gyakoriságának vizsgálata
pdf2023.01.27.
Dr. Bárdos Helga - Kardiometabolikus megbetegedések táplálkozási kockázatát szűrő rövid kérdőív kifejlesztésepdf2023.01.27.
Báti Anikó PhD - A gyermek közétkeztetés interdiszciplináris vizsgálata.pdf2023.01.27.
A Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése konferenciakiadvány formai követelményeipdf2023.01.04.
Free British Nutrition Foundation webinar
Pulse Power – ingredients for a healthier and sustainable future - Program
pdf2023.01.02.
DIABETES VILÁGNAP 2022 - Programpdf2022.11.07.
Orvostudományi Napok 2022 - Programpdf2022.11.03.
Free Online Annual Day Conference - Programpdf2022.11.02.
MTtT XLV. Vándorgyűlése - Programfüzet és összefoglalópdf2022.10.25.
MTtT XLV. Vándorgyűlése - Végleges Programpdf2022.09.08.
MTtT Vándorgyűlés 2022. konferenciakiadvány - formai követelményeipdf2022.08.30.
MTtT Vándorgyűlés 2022 konferenciakiadvány - Felhíváspdf2022.08.30.
MIRCIM 2022 - Programpdf2022.08.12.
MIRCIM 2022 - Tájékoztatópdf2022.08.12.
XLV. Vándorgyűlés jelentkezési lapdoc2022.06.01.
XLV. Vándorgyűlés jelentkezési lappdf2022.06.01.
CEFood 2022 - 11th Central European Congress - kongresszusi felhíváspdf2022.05.02.
MTtT Vándorgyűlés 2022 - Kongresszusi értesítőpdf2022.05.02.
MTtT Vándorgyűlés 2022 - Meghívópdf2022.04.14.
Magyar Táplálkozástudományi Társaság - Ifjúsági Tagozat (MTtT IT) Webináriumi programja -
Fiatal Táplálkozástudományi Kutatók Fóruma
pdf2022.04.06.
OGYÉI - projectzáró konferencia meghívó és programpdf2022.03.16.
Orvosok Operája ajánló - Erkel színházpdf2022.01.11.
Magyar Táplálkozástudományi Társaság - Ifjúsági Tagozat (MTtT IT) Webináriumi programja -
Fiatal Táplálkozástudományi Kutatók Fórum
pdf2021.11.29.
Tudományos programpdf2021.11.04.
22nd IUNS-ICNpdf2021.11.04.
IBD nap - programpdf2021.09.22.
Program és előadás-összefoglalókpdf2021.08.23.
Útmutató az absztrakt összeállításáhozpdf2021.07.28.
Conference of the Working-Group International Professional Policy of the VDOEpdf2021.06.07.
PhD online Konferencia 2020 - Beszámolópdf2020.11.10.
PhD Online konferencia 2020 - Program és előadás összefoglalókpdf2020.10.29.
MÉTE TDK - Az összefoglaló formai és tartalmi követelményeipdf2020.02.11.
MTTT XLIV. PROGRAMFÜZET ÉS ELŐADÁSOK ÖSSZEFOGLALÓIpdf2019.11.12.
Legfrissebb híreink

12th Central European Congress on Food and Nutrition

Kedves Kollégák!

Szeretném felhívni a figyelmüket a „12th Central European Congress on Food and Nutrition” kongresszusról (CEFood 2024), amely a Közép-Európai országok élelmiszerhez és táplálkozáshoz köthető tudományos és szakmai konferenciája.

További hírek
Vándorgyűlés Szeged, 2022. október 20-22.  
PhD konferencia 2023
PhD konferencia 2023